Jak se rodí úspěch?




Myšlenky jsou základem všeho. Nejen, že vám pomáhají se rozhodnout, mít na něco názor, přemýšlet, ale hlavně mají takovou moc, že když je zformujete správně, můžete uspět ve všem, co si umanete. Protože vše začíná jen a jen u nás v hlavě. Sami můžete pozorovat i na nejmenších věcech, že kdybyste svoje myšlenky k dané věci nepřitáhli, tak by se zkrátka nestali. Už jen to, že musíte ráno vstát. Vy sami musíte svoje myšlenky zformovat tak, abyste opravdu ráno vstali a udělali to, co chcete. Bez toho bychom se ani sami v sobě neposunuli a prostě nežili. 


Už jste někdy přemýšleli nad tím, že byste chtěli v něčem - alespoň malém - uspět a za tímto úspěchem jste si šli? Když se podíváte zpětně, co vás donutilo k tomu, abyste za tímto úspěchem šli? .... Věřím, že u většiny z vás to byli vaše myšlenky. Protože většinou nebýt jich, tak se ten "úspěch" prostě nestane. 


Zkuste se proto nadchnout pro něco, co byste chtěli dokázat, zhmotnit, vytvořit, vybudovat a nenechat svoje myšlenky, aby se jen tak vzdávali. Prostě to berte tak, že jste uspěli, protože tak se tvoří vše, co chceme. Nenechte si od někoho namluvit, že jsou vaše myšlenky špatné a že něco nejde. Možná jim to nejde. A víte proč? Protože, když si říkají, že to nejde, tak jim to prostě nikdy nepůjde. Jak by mohlo, když v to ani sami nevěří? 


Velké věci nepřichází, když našim myšlenkám vlastně nevěříme a vzdáme se jich. Slova, že to nejde, nefunguje, neexistuje, nestačí a další nefungují, když na ně zapomeneme a vymažeme ze svého myšlení. 


Sama jsem si několikrát prošla tím, že jsem se nakonec vzdala a moje myšlenky mi říkali, že to nejde...a víte co, prostě se to nakonec opravdu nestalo. Ale když vydržím ve svých myšlenkách jen s vidinou úspěchu, tak opravdu přijde. Vždycky se pak najde najednou nějaká cesta, jak se to stane. 


Nebojte se nadchnout pro svoji věc, ve kterou věříte a naměřte všechny svoje myšlenky v úspěch a držte si svoje pozitivní myšlení.


Někdy je nejdůležitější si právě toto uvědomit. Když chcete uspět, nejprve musíte všechny svoje myšlenky zaměřit k tomuto úspěchu. Věřit v to, že uspějete.


Máte někdo zkušenost s úspěchem, který přišel jen proto, že jste něco nevzdali a věřili v sebe a svůj úspěch?


Komentáře

Nejoblíbenější články

Myšlenky

Když jsi introvert.....