Vánoční čas

 


Už zbývají jen tři dny do Štědrého dne...pro mě je i poslední den před Vánoci v práci za mnou. Zítra mě čeká velké stěhování a s tím spojené přání všeho dobrého nejen pro sebe, ale také pro vás všechny, kteří jste si našli chvilku na pár slov ode mě. 


Moc vám všem přeji krásnou vánoční atmosféru, smích, vůni vánoční cukroví, pohodu, vánoční pohádky, vánoční písničky, bramborový salát a hlavně společné chvíle s rodinou.


Věřím ve výjimečnost každého z nás a to, že všichni se nějakým způsobem alespoň trochu doplňujeme a přinášíme jeden druhému to, co si zrovna přejeme a nebo co potřebujeme a třeba o tom ani nevíme. 


Nebudu psát tipy na dárečky, je na to nejen pozdě, ale sama s tím mám vždycky velké problémy... spíš bych vám ráda poslala pár tipů pro zpříjemnění vánočního času:

- sedněte si na chvilku s někým z vaší rodiny nebo známých a nechte ho říct vám nějakou drobnost o sobě...ať jste si zase o něco blíž,

- běžte se ještě jednou projít po setmění na vánoční výzdobu do města. Jsou lidé, kteří vám tím chtěli zpříjemnit Vánoce. Lidé, kteří vás vůbec neznají a přesto tu byli takto pro vás,

- uvařte si punč, mošt a krásně si ho ozdobte, sedněte si s ním ke stromečku a pusťte si vánoční písničky. Stačí jen pár minut, ale pustíte tím k sobě vánoční pohodu, kterou všichni vyhlížíme už celý měsíc, tak ať na ní nakonec nezapomenete,

- zkuste se usmát - jen tak pro sebe a buďte tu alespoň chvíli také jen pro vás samotné.


Věřím, že když zkusíte alespoň jeden z mých prověřených tipů, tak uvidíte, že získáte neskutečnou energii a pocit štěstí a snad i naladíte tu vánoční atmosféru, pokud k vám ještě nepřišla.


Máte i vy nějaký vyzkoušený tip, který vám vždy dokáže zpříjemnit vánoční svátky?


Komentáře

  1. Letošní Vánoce jsou hodně neobvyklé, ale trávím docela dost času videohovory s rodinou, takže nejsme úplně oddělení. :-)

    Přeji ti krásné prožití těchto vánočních chvil, hodně radosti, lásky, štěstí a zdraví! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letošní Vánoce jsou opravdu úplně jiné než jsem si představovala.

      Přeji i tobě krásné prožití vánočních svátků plné klidu, pohody a hlavne také štěstí a zdraví.✨

      Vymazat

Okomentovat

Nejoblíbenější články

Myšlenky

Když jsi introvert.....