Believe yourself



Většina z nás si myslí, že když v nás ostatní věří, tak to dotáhneme hrozně moc daleko a všechno zvládneme. Řešíme, co si o nás myslí ostatní a je to pro nás důležité, když se rozhodujeme, co chceme dělat. 


Ale v hrozně moc situacích v mém životě jsem zjistila, že ikdyž má obrovskou váhu, že v nás někdo jiný věří, tak nejdůležitější je, že hlavně věřím já v sebe samotnou. To mě v životě posunulo nejdál. Věřím, že to zjistí i mnoho lidí, když nejsou v nějtěžích nebo nejdůležitějších situacích obklopeni lidmi, od kterých ji i požaduje a někdy i vyžaduje. 


Ale vždycky nakonec zjistíme, že jsme to my, naše vnitřní síla a uvědomění věřit v sám sebe., je to, co v některých situacích vyžadujeme, abychom dané překážky překonali a dostali se přesně tam, kam chceme. 


Je úžasný pocit, když nám lidé kolem nás věří, ale přesto, když si uvědomíme, že my věříme sami sobě, že to vše dokážeme, je to, co potřebujeme nejvíce. A víte, že nakonec když si věříme, se vše postupně změní v naše výhry a obrovské změny k dobrému. K tomu, co si přejeme. Protože když si věříme, věří nám i všichni ostatní, protože to tak prostě potom je a bude. 

Je to totiž stejné jako, když se něco podaří, tak se pak daří vše, na co sáhneme. Zákon přitažlivosti prostě funguje. Takže nezapomeňte hlavně věřit VY sami sobě ať mají ostatní možnost vám také věřit. Bude to z vás vyzařovat a budete si vše přitahovat. 


Není krásné, jak to na tom světě funguje? Jen stačí si tyto drobnosti připomenout a alespoň na chvíli si je uvědomit.


Je pro vás někdy těžké si v některých chvílích věřit? Třeba jen kvůli nervozitě nebo co hůř kvůli pocitu zklamání ostatních a sám sebe? 


Nebojte si věřit !!!! Buďte na sebe hrdí!!! Buďte na sebe pyšní!!! Věřte si!!!


Komentáře

  1. Zákon přitažlivosti je super. nkědy ale o sobě musíme začít pochybovat, abychom si mohli začít věřit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý námět na přemýšlení, děkuji ti za něj,rozhodně na tom něco je ✨

      Vymazat
  2. Krásně napsáno. Je to tak. Základem je, abychom sami v sebe věřili my.

    Listy pohybu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Nejoblíbenější články

Myšlenky

Když jsi introvert.....