Open heart and open mind



Občas se dostaneme do situace, kde nejlepší, co pro sebe můžeme udělat, je něco nového vyzkoušet, jít mimo svoji komfortní zónu, mimo svůj osobní prostor a mít otevřené srdce a mysl pro vše, co má přijít. Není vždy jednoduché jít mimo svoji komfortní zónu, protože ta nás chrání před okolním světem. Naše ochranná zeď, kterou jsme si časem a každou překážkou vytvářeli. 


Sama vím, že zůstat ve své komfortní zóně je jednodušší, méně stresovější. Ale zkusit si jít mimo ní, je nakonec opravdu super, protože nás to hrozně nabije energií a poznáním. 


Máte take svoji malou (velkou) ochrannou zeď, která vás chrání jak v osobním tak v pracovním životě? Věřím, že každý z nás ji má, život není jednoduchý, kde by šlo vše bez překážek. Jen tak lehce. Někdy musíme bojovat, abychom se dostali tam, kam si sami vytyčíme. Překonat překážky, které chtějí, abychom se něco naučili o sobě a svém okolí a hlavně rostli. Nebojte se růst a překonávat překážky a shazovat své ochranné zdi. Možná bychom se bez toho všeho na světě hrozně nudili. Překonávejme překážky s otevřeným srdcem a myslí. 


Víte, že když budeme schovali za tou naší zdí, tak nikdo ani my sami nemusíme najít a poznat sami sebe!!!!


Udělejte si předsevzetí, i když není začátek nového roku, že v blízké době, napište si i termín dokdy, že si vyzkoušíte něco, kde vystoupíte ze své komfortní zóny. Může to být cokoliv .... vystoupit na podiu, jít se seznámit s novými lidmi, vystoupit na horu.

Sama jsem si to před pár dny zkusila a můžu říct, že jsem poznala hlavně samu sebe..


Určitě to každému z vás něco přinese, tím jsem si jistá. Jen buďte upřímní sami k sobě, vy jste tu pro sebe. Překonávejme svoje vlastní výzvy, překážky a buďme tím silnější.


Máte také svoje ochranné zdi? Snažíte se je shazovat?

Komentáře

Nejoblíbenější články

Myšlenky

Když jsi introvert.....