Přátelství


 


Jedno z nejdůležitějších na světě je přátelství. Neumíme si nikdo představit život bez přátel. Ten je totiž osamělý, chudý o zážitky. Je to jedno z klíčů pro nezapomenutelný a naplněný život.

Přináší nám radost, štěstí, pohodu, klid, porozumění. Je to náš přístav, kam se můžeme vracet, když potřebujeme povzbudit, vyslechnout, vypovídat se.


Snad neznám nikoho, kdo by neměl ve svém životě přátelství..... s cizími lidmi nebo rodinou. Nejsme nikdy na světě sami, nezapomínejme na tyto osoby. Osoby, které nám dávají nazpět svá přátelství. Na lidi, na kterých nám záleží, když máme dobré i špatné dny. Když se vidíme každý den nebo jen jednou za rok. Víme, že tu jsou a oni vědí, že  jsme tu my pro ně. 

Budujme a pěstujme svá přátelství, nezapomínejme na tyto osoby. Tak jestli máte někoho, koho jste dlouho neviděli, určitě mu napište. Napište teď hned!!!! Uvidíte, že i oni budou rádi, že vás opět uvidí.


Na světě nemůžeme a ani nechceme být sami. Když si kolikrát myslíme, že chceme být sami, tak v hloubi duše víme, že s přáteli je nám na světě lépe a bezpečněji. Každá setkání nám přinesou kousek z těchto lidí. V každém rozhovoru najdeme i kousek sebe.


A až vám bude jeden den hůře, vzpomeňte si na zážitky a společné dny s těmito lidmi. Přáteli, kteří nás umějí rozesmát, povzbudit. Jak jste jako malí běhali po hřišti a hráli si, jak jste jako puberťáci řešili všechny kluky(holky) v okolí, jak si na vysoké užíváte společná posezení a nebo jak si s kolegy (přáteli) z práce vyjedete na výlet.

Nejsme sami a nikdy sami být nemusíme. Jsme tu jeden pro druhého. Buďme tu jeden pro druhého.


Jsem ráda, že všechny mé přátelé, známé a rodinu mám okolo sebe. A přeju i vám všem ostatním plno přátelství ve svém životě.

Komentáře

Nejoblíbenější články

Myšlenky

Když jsi introvert.....